top of page

SAGT OM OSS

”En show med en perfekt fingertoppskänsla för atmosfären i lokalen.
Mycket sevärd show som skapade en kväll fylld med glädje, skratt och goda minnen för oss alla.”

BoKlok Byggsystem AB, Gullringen

”Den här tjej-trion är riktiga stämningshöjare! Det är snyggt, proffsigt, roligt, väldigt underhållande & med fullt ös!"

Monrads Djursholm

”Det var en fantastisk julshow med härlig stämning rakt igenom. Proffsiga artister som fick publiken att känna både
närhet och värme i showen.”

Jordbrukarnas ungdomsförbund

REFERENSER: Testimonials

”Ett gäng superduktiga artister som gjorde våran Nobelfest till en kväll att minnas! Enkelt samarbete, proffsiga, trevliga och löste det mesta utan att vi behövde lägga oss i 😊 . Sång, show och musikquiz var beställt och vi fick allt och lite till! Det går inte att sitta still när Monell Events kliver upp på scenen. Tack för en superkväll!”

WSP i Linköping.

”Haft glädjen och förmånen att boka Monell Events till mitt 60-årsparty. Alltså vilket perfekt val! De anpassar sitt uppträdande precis så som man önskar. Personligt, engagerat och generöst. Så himla underbart. Vi var 60 personer på festen och alla njöt till fullo. De blandade ballader med drag och show. Vi dansade och sjöng med och allt vara bara så härligt och positivt. Hela showen avslutades med ett medley och publiken jublade och sjöng med. Heja Monell Events! Kan varmt rekommendera dem.” 

Karin

”Jag har haft det stora nöjet att jobba med Monell Events ett flertal gånger. Superproffsiga och drivna tjejer som levererar förstaklassig show. Duktiga på snygga stämmor och har alltid kommit väl förberedda.”

Björtas Show

REFERENSER: Testimonials

”På mitt bröllop blev jag och min man överraskade under middagen. Monell Events gjorde entré och bjöd på show. Det blev en succé bland alla gäster och det var en ära för oss som brudpar att få njuta av professionell underhållning.

Jag har dessutom fått uppleva Monell events färgsprakande julshow som är en klass för sig. Rekommenderar alla att ta chansen att få uppleva den!”

KUND

"Jag och min man anlitade Monell Events till vår bröllopsfest. De genomförde både körsång, i stämmor samt solosång under vigseln vilket blev enormt vackert och vilket proffsigt framträdande. De sammanstrålade även med stråkkvartetten vilket blev otroligt vackert. Under middagen överraskade vi gästerna med ytterligare tre shownummer av showgruppen. Vilken prestation och bra stämning det blev. Hela salen med gäster klappade med och stämningen blev hög! Allt från sång till kläder samt logistik blev hur bra som helst och vi är så glada att vi anlitade Monell Events till vårt bröllop!
Vi kan varmt rekommendera artisterna och inget jobb är omöjligt för dom. Väldigt flexibla."

KUND

REFERENSER: Testimonials
Xmas_O'Learys_Julshow_45_RGB.jpg
REFERENSER: Image
CFKrOOfs.png
REFERENSER: Image
CFKrOOfs (1).png
REFERENSER: Image
bottom of page