top of page

OM OSS

Monell Events är showbyrån som skräddarsyr underhållningen utifrån dina önskemål.
Vi har många års erfarenhet och alla delaktiga besitter unika egenskaper och talanger som tillsammans skapar ett dreamteam.
Avstånd är inga problem för oss, vi är aktiva i hela Sverige.

OM OSS: Text

VÅRA SJÄRNOR

OM OSS: Text

LOVISA MONELL

Lovisa har sedan barnsben sjungit och började som barnskådespelare på Astrid Lindgrens Värld vid 11 års ålder.
Sedan dess har hon uppträtt på diverse teatrar och utbildat sig inom
både teater och musikal i Stockholm och London.


Under flera år arbetade Lovisa för Live Business och var utsänd
showartist i flera olika länder. Hon har också synts på nyårsrevy på
Saga Teatern i Linköping tillsammans med Teater Leo.
Var under 4 somrar anställd av Rydellarna på Sveriges största camping.


Lovisa är ett proffs på barnunderhållning och kan även dra fram gitarren när det behövs en trubadur.


Grundade Monell Events 2019.

uf3QxQyw.jpeg
OM OSS: Bio

LOLLI PERSSON

Den högra handen och vice VD i Monell Events.
Louise ”Lolli” Persson, vår sångfågel från Stockholm.
Uppvuxen i en trubadurmiljö har hon både sången och gitarren naturligt. Efter att hon utbildat sig till musikalartist på Kulturama har hon hunnit med en hel del inom underhållningsbranschen.
Hon har arbetat som både Entertainment team leader och showartist för TUI på Mallis, Rhodos och i London.


Lolli står modell för klädmärket Jan Fredrik Mattfeldt och man har även kunnat se Lolli som skådespelare i ungdomsserien ”Jobbigt” på SVT play.

thumbnail_Image.jpeg
OM OSS: Bio

THERESE LÖFSTEDT

KOREOGRAF

Koreograf och artist på Monell Events. Therese kommer från Ösmo,
strax utanför Nynäshamn.
Efter några säsonger med show ville hon växa som artist och har nu ett diplom från Stockholm musikalartistutbildning, SMU, på Base 23.
Therese har spelat rollen som den självsäkra Carmen Diaz i "FAME the musical" och även spelat grottmänniskan "Chorn" i musikalen
"Firebringer."

Senaste året har det blivit både sommarshow och julshow på
Cinderella, Viking Line, kombinerat med gig tillsammans med Monell
Events och nu även show på Celebrity Cruises tillsammans med
“Unique3.”

processed.jpeg
OM OSS: Bio

LIZETTE NILSSON

Lizette Nilsson är sångerskan, skådespelerskan och ryttaren från Ölands norra udde. Hon kan imitera varenda person hon träffat mer än 5 minuter och har en naturlig komisk tajming.
Lizette har arbetat med artister som Pernilla Wahlgren, Sigrid Berntsson, Samir och Viktor och många fler. Man har även sett henne som showartist på Kolmården, Liseberg och Gröna Lund och sommaren 2022 finner ni henne återigen på High Chaparral på Wild West Stunt Arena.
Hon har tidigare showat tillsammans med Lyckofigur, Sarah howard Showconcept och Live Business i London. Lizette är utbildad i teater och som musikal.

k1DMhh6Y.jpeg
OM OSS: Bio

NIKLAS ”MOSSE” MÅNZÉN

Niklas "Mosse" Månzén, 31 år gammal och kommer ursprungligen från Norrköping. Utbildad musikalartist på Performing Arts School i Göteborg och har sedan dess jobbat på scenen i olika former.
Totalt 5 år utomlands med Sunwing Show & Entertainment.
Därefter har det varit Wallmans On Tour, olika julshower och andra showkoncept. Nu senast i sommar spelade han rövare i Mattisborgen på Astrid Lindgrens Värld. Han älskar att bjuda på sig själv, har alltid fullt med energi och är fantastisk på att imitera.

dsc07976-2.jpg
OM OSS: Bio

LOUISE GUSTAFSSON

Louise Gustafsson är utbildad musikalartist på Stockholms musikalartist utbildning SMU sedan 2021 och har i flera år innan det ägnat sig åt ren och skär dansträning innan hon beslöt sig för att utbilda sig till musikalartist efter gymnasiet.


Louise har medverkat i fler musikal och dansproduktioner, på galor som sångerska och dansare och som dansare i tv.

EjkKbJYU.jpeg
OM OSS: Bio

CARL FREDRIC BENGTSSON

Carl Fredric har man kunnat se på scenen under de senaste 14 åren, trots att han bara är 26 år gammal.
Allt började i musikalen Cats på Nöjesteatern i Malmö och efter det så har man kunnat se honom i bla musikaler som Singing In the Rain på Malmö Opera och Cabaré Tigres på The Tivoli, Angels in America på Dramaten, Snövit the musical på Göta Lejon, DjungelBoken the musical och Robin Hood the musical. Han turnerade även i nypremiären av Det Syns inte och i somras såg man honom i Ronja Rövardotter på Astrid Lindgrens Värld.
På tv hör ni honom just nu på Nickelodeon där han är svenska rösten till Jayden i Group Chat with Annie & Jayden. Man kommer även se honom i Långfilmen Magisterlekarna.

UsfRpSJY_edited.jpg
OM OSS: Bio

LINN BYLUND

Artisten Linn kommer från Österlen i Skåne och är sedan år 2021 utbildad musikalartist från Stockholms Musikalartistutbildning, SMU, på Base23.


Innan yrkesutbildningen har hon även studerat både musikteater och teater. Hon stod på scen för första gången som 9-åring och har sedan dess vetat att det är det här hon vill göra.


Linn har bl.a. uppträtt på scener som Tele2 Arena, Berns, Intiman och Maximteatern.

Linn Bylund.jpeg
OM OSS: Bio

HUGO  BROLIN

Artisten Hugo är utbildad vid Musikteaterskolan i Bjärnum och Performing Arts School i Göteborg. Han har både under och efter sin utbildning medverkat i flera produktioner, stora som små. Man har sett honom i I Love Musicals på Ullevi, musikalfilmen ”En del av mitt hjärta” och TV4s Mumbo Jumbo.


Vid sidan av dans och sång så skriver och producerar han även egen musik. Man kan hitta hans senaste singel “Anything” på Spotify.

Hugo Brolin.jpeg
OM OSS: Bio

ROBIN OLSSON

PRODUCENT

Robin började spela trummor vid sex års ålder. Under gymnasiet lärde han sig spela elbas och därefter gitarr. Utbildad vid Liljeholmens folkhögskola där han främst fokuserade på jazztrummor. Robin har varit medlem i flera band och har spelat live i allt från mässingssextett och storband till hårdrock.


Utöver alla instrumentala färdigheter hjälper Robin sedan några år tillbaka Monell Events att producera musik.

Robin.jpeg
OM OSS: Bio

DISA RAMSTEDT

STÄMARRANGÖR

Multitalangen Disa är uppvuxen i Österbybruk.
Efter grundskolan i Film flyttade hon till Stockholm för att studera på Rytmus musikgymnasium och sedan fortsätta utbilda sig till musikalartist på Kulturama.
Hon flyttade till London 2019 för att ta en bachelor på BIMM University (British & Irish Modern Music Institute) och har bott och jobbat i London sedan dess. Disa har gjort shower under artistnamnet Disa Disco på flertal musikscener, släppt musik på samtliga musikplattformar online. Hon behärskar diverse instrument och utöver sitt artisteri arbetar hon som
stämarrangör hos Monell Events.

Disa.jpeg
OM OSS: Bio

Detta är ett urval av artisterna och våra grundartister men vid ett önskat koncept med fler artister
samarbetar vi även med flera professionella artister.

OM OSS: Text
bottom of page