top of page

LOVISA MONELL

Vilka är vi?

Monell Events drivs av Lovisa Monell.

Lovisa har sedan barnsben sjungit och började som barnskådespelare på Astrid Lindgrens Värld vid 11 års ålder.

Sedan dess har hon uppträtt på diverse teatrar och utbildat sig inom både teater och musikal i Stockholm och London.


Under flera år arbetade Lovisa för Live Business och var utsänd showartist i flera olika länder. Lovisa har också synts på nyårsrevy på Saga Teatern i Linköping tillsammans med Teater Leo.

Sommaren 2022 spenderar hon, som tidigare somrar,

på svenskarnas semestermål Böda Sand anställd av Rydellarna.

Lovisa är ett proffs på barnunderhållning och kan även dra fram gitarren när det behövs en trubadur.


Har sedan 2019 drivit Monell Events. 

uf3QxQyw.jpeg
OM OSS: Bio

LOUISE "LOLLI" PERSSON

Den högra handen i Monell Events.

Louise ”Lolli” Persson, vår sångfågel från Stockholm.

Uppvuxen i en trubadurmiljö har hon både sången och gitarren naturligt. Efter att hon utbildat sig till musikalartist på Kulturama har hon hunnit med en hel del inom underhållningsbranschen.

Fram till 2021 har hon arbetat som både Entertainment team leader och showartist för TUI på Mallis, Rhodos och i London.

När hon inte arbetar med ME sjunger hon med Konsertbutiken eller står modell för Jan Fredrik Mattfeldt. Man har även kunnat se Lolli som skådespelare i ungdomsserien ”Jobbigt” på SVT play. 

thumbnail_Image.jpeg
OM OSS: Bio

LIZETTE NILSSON

Lizette Nilsson är sångerskan, skådespelerskan och ryttaren från Ölands norra udde. Hon kan imitera varenda person hon träffat mer än 5 minuter och har en naturlig komisk tajming.
Lizette har arbetat med artister som Pernilla Wahlgren, Sigrid Berntsson, Samir och Viktor och många fler. Man har även sett henne som showartist på Kolmården, Liseberg och Gröna Lund och sommaren 2022 finner ni henne återigen på High Chaparral på Wild West Stunt Arena.
Hon har tidigare showat tillsammans med Lyckofigur, Sarah howard Showconcept och Live Business i London. Lizette är utbildad i teater och som musikal.

k1DMhh6Y.jpeg
OM OSS: Bio

THERESE LÖFSTEDT

Officiell koreograf och artist på Monell Events. Therese är 28 år gammal och kommer från Ösmo.
Efter några säsonger med show ville hon växa som artist och har nu ett diplom från Stockholm musikalartistutbildning, SMU, på Base 23. Therese har spelat rollen som den självsäkra Carmen Diaz i "FAME the musical" och även spelat grottmänniskan "Chorn" i musikalen "Firebringer".Therese har körat och dansat bakom The Mamas, John Lundvik och E-type och dansat i TELE2 ARENA under handbolls EM.

processed.jpeg
OM OSS: Bio

NIKLAS ”MOSSE” MÅNZÉN

Niklas "Mosse" Månzén, 31 år gammal och kommer ursprungligen från Norrköping. Utbildad musikalartist på Performing Arts School i Göteborg och har sedan dess jobbat på scenen i olika former.
Totalt 5 år utomlands med Sunwing Show & Entertainment.
Därefter har det varit Wallmans On Tour, olika julshower och andra showkoncept. Nu senast i sommar spelade han rövare i Mattisborgen på Astrid Lindgrens Värld. Han älskar att bjuda på sig själv, har alltid fullt med energi och är fantastisk på att imitera.

dsc07976-2.jpg
OM OSS: Bio

ANNA SAINTOUT

Anna Saintout är utbildad musikalartist på Stockholms musikalartist utbildning SMU och har sedan dess medverkat i musikaler och musikteater. Dem senaste två åren har hon jobbat som showartistutomlands för Livebusiness och TUI i länder som Kroatien, Thailand, Grekland m.m. Idag frilansar hon som sångerska och showartist samt fortsätter att medverka i produktioner och uppsättningar som musikalartist.

img_0081.jpg
OM OSS: Bio

LOUISE GUSTAFSSON

Louise Gustafsson är utbildad musikalartist på Stockholms musikalartist utbildning SMU sedan 2021 och har i flera år innan det ägnat sig åt ren och skär dansträning innan hon beslöt sig för att utbilda sig till musikalartist efter gymnasiet. Louise har medverkat i fler musikal och dansproduktioner, på galor som sångerska och dansare och som dansare i tv.

EjkKbJYU.jpeg
OM OSS: Bio

CARL FREDRIC BENGTSSON

Carl Fredric har man kunnat se på scenen under de senaste 14 åren, trots att han bara är 26 år gammal.
Allt började i musikalen Cats på Nöjesteatern i Malmö och efter det så har man kunnat se honom i bla musikaler som Singing In the Rain på Malmö Opera och Cabaré Tigres på The Tivoli, Angels in America på Dramaten, Snövit the musical på Göta Lejon, DjungelBoken the musical och Robin Hood the musical. Han turnerade även i nypremiären av Det Syns inte och i somras såg man honom i Ronja Rövardotter på Astrid Lindgrens Värld.
På tv hör ni honom just nu på Nickelodeon där han är svenska rösten till Jayden i Group Chat with Annie & Jayden. Man kommer även se honom i Långfilmen Magisterlekarna.

UsfRpSJY_edited.jpg
OM OSS: Bio

Detta är ett urval av artisterna och våra grundartister men vid ett önskat koncept med fler artister
samarbetar vi även med flera professionella artister.

OM OSS: Text
bottom of page